Pagina 1 van 1

TW 4.4 - Escape to LA

Geplaatst: 22 jul 2011, 20:59
door saint mark
Escape to L.A.

The fight against PhiCorp takes the Torchwood team to California, where a trap is waiting, while Oswald and Jilly find themselves with an enemy of their own.[/b
]

Geplaatst: 05 aug 2011, 11:49
door Tijgerboy
Ik vond deze aflevering beter dan de vorige, maar de inhoud was naar mijn mening wat volwassener. Interessant was die campagne 'Dead is Dead' als tegenhanger van Oswalds 'miracle'

Geplaatst: 05 aug 2011, 12:41
door Timelord
Misschien moet ik nog een keer moet kijken, maar wat ik me er van herinner zat er maar weinig in.

Eigenlijk alleen die serveromruiling met voor en na gebeurtenissen.

Ik krijg toch steeds meer de indruk dat je straks alles als

Geplaatst: 05 aug 2011, 13:27
door Calastir
Ik mis de poll.

Maar goed, meer van hetzelfde. Zijn Gwen en Jack eigenlijk nog wel de hoofdfiguren? Ik zie ze bar weinig voor een serie die zich 'Torchwood' noemt, maar ik zie wel veel Oswald en Jill, Rex en Esther (moet hun namen trouwens nog steeds googelen). Het lijkt wel alsof het Torchwood team hier slechts bijrollen hebben in een andere sci-fi serie. Zo essentieel is hun bijdrage tot nu toe niet.

Geplaatst: 05 aug 2011, 13:58
door Timelord
Hmmm, zo had ik het nog niet bekeken.
Het kan ook zijn dat hun karakters nu meer worden uitgediept omdat ze in het vervolg deel uitmaken van het TW team ?

Geplaatst: 05 aug 2011, 14:29
door Calastir
Ja, dit is pas de 4e van 10 afleveringen, maar zo dacht ik tijdens deze aflevering.

Esther vond ik ook nogal zwak tegenover d'r zus en dan later in dat busje met Rex had ik 'm al lang gezegd dat ie z'n kop moest houden toen zij zich moest concentreren op de gevaarlijke missie van Gwen en Jack. Ik vind Rex juist erg onprofessioneel en irritant dat ie steeds anderen op hun zogenaamde fouten wijst en er dan zo ongenadig van langs geeft. Zo iemand zou ik al snel negeren of ik had 'm uit dat busje gegooid om af te koelen.
Waarschijnlijk moeten hun karakters zich allebei wat dat betreft nog ontwikkelen, maar dan denk ik ondertussen; "O grow up and show me Gwen and Jack!" :)

De verwijzing naar de tea-party vond ik wel leuk, dat eigentijdse thema ben ik in andere series nog niet tegengekomen. Gekken heb je overal, maar dat de media massaal die Oswald zo makkelijk vergeeft vind ik nogal ongeloofwaardig.

EDIT: Deze Amerikaanse reviewer verwoord mijn mening heel goed: http://www.aintitcool.com/node/50695